Скъпи дами, 14 февруари е. И ако не празнувате деня

...
Скъпи дами, 14 февруари е. И ако не празнувате деня
Коментари Харесай

Сами на Свети Валентин? Ето 6 мантри, които ще ви помогнат да оцелеете!

Скъпи дами, 14 февруари е. И в случай че не празнувате деня на любовта, можете самоуверено да отбележите празника на виното. А то, виното, също е обич... И още нещо - любовта към себе си постоянно ще бъде на дневен ред. Празнувайте живота!

Всичко, от което се нуждаете, го имате

съществуването на сътрудник не може да направи живота ви специфичен. Ако сте нещастни, няма по какъв начин любовта да ви направи по-щастливи. Няма нищо по-окриляващо от осъзнаването, че ключът към щастието не се крие в изтеглянето на верните приложения за запознанства или в срещата с някой, който осъзнава какъв брой необикновено сте, тъй като към този момент държите ключа вътре в себе си.



Обичате по този начин, както желаете да обичат вас

Дори и да нямате сътрудник сега, значимо е да запомните, че към момента проправяте пътя за нови сантиментални благоприятни условия в живота си от самото начало. Както споделят – всичко се връща, тъй че отношението към другари и семейство със съчувствие и грижа би могло да усили възможностите да получите същия тип почитание и обич в подмяна, без значение дали вярвате в кармата или не.

Никога не сте сами!

Само тъй като се чувствате самотни понякога не значи, че сте сами. Самотата е изцяло естествен и здравословен повсеместен аспект от човешкото прекарване. Колкото по-рано можете да го приемете като възприятие, а не като положение, толкоз по-скоро можете да възприемете концепцията, че сте необвързана.

Радвате се за всички, които си имат половинка, само че не страдате, че вие още сте сингъл

Когато разглеждате из обществените мрежи на 14 февруари, безспорно ще се натъкнете на десетки изявления на празнуващи двойки. Колкото и съблазнително да е да преместите погледа си или да се отдадете на ревностни и негативни мисли, пробвайте да поемете по различен път с тази положителна мантра. Запомнете: сантименталното състояние на някой различен няма нищо общо с вас. Вие сте на своя личен път.


 

В момента сте необвързани - и какво от това - чувствате се прелестно!

Има нещо доста освобождаващо в заявяването, че сте сама на глас, тъй като признанието е първата крачка по пътя към приемането. А втората част на мантрата прибавя още по-силно обръщение. Като добавите „ сега “, вие напомняте на себе си, че няма да бъдете вечно самотни – това просто се случва в сегашната ви обстановка.

Отворени сте за нови благоприятни условия

Ето една вълнуваща истина: може на следващия ден пътищата ви да се пресекат с някой, който да се окаже „ единственият “. Тази съответна мантра може да бъде изключително успокояваща в деня на Свети Валентин, тъй като служи за увещание, че всичко може да се случи в любовния ви живот, стига мозъкът и сърцето ви да са отворени за него.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР