Скъпата кола е често признак, че собственикът ѝ има сериозни

...
Скъпата кола е често признак, че собственикът ѝ има сериозни
Коментари Харесай

Родният хайлайф фучи по софийските улици с лимузини за хиляди

Скъпата кола е постоянно симптом, че притежателят ѝ има съществени средства и изкарва парите си с огромен бизнес. Присъщо е на звездите да имат също огромни и първокласни возила, с които постоянно се хваят по софийските улици.

Оказа се, че рецесията от пандемията с COVID-19 не се е отразила на всички еднообразно и някои от най-ярките представители на артистичния отрасъл са изкарали задоволително пари, с цел да възобновят звяра в гаража си. Ето и някои от тях:

2021 година стартира повече от добре за фолкдивата Емилия, тъй като с изключение на с нова визия я е посрещнала и с нова кола, пишат някои издания. Певицата е получила чисто ново Бентли, подарък от брачна половинка й Жорж Башур. Луксозното возило било с всички екстри и за него сирийският предприемач се бръкнал с близо половин милион лв., пишат от " Телеграф ". През последната година тя изкара някои от най-големите си шлагери със скъпи и изпипани клипове, взе участие в сполучливи интернационалните песни с други известни реализатори, а в края на предходната година издаде и нов албум. " Акула " е 12-и независим албум на Емилия, който излиза 8 годни след появяването на последния " Смелите си имат всичко ".

Виж още:

За рождения си ден предишното лято и колежката ѝ Гери-Никол се снабди с Бентли. То коства близо четвърт милион и е безценен подарък от родителите ѝ, настояват от " Телеграф ". Още преди да навърши пълноправие, тя имаше Порше Кайен, на което се учи да кара. " Като цяло желая да карам джипове. Това е значимо за мен. Не знам за какво се спирам навръх огромни коли ", разкрива преди време Гери, напомнят от вестника. В гаража си тя има и джип БМВ за 100 бона с всички екстри, пишат от изданието. Нещо повече - Гери към този момент сама кара скъпарското возило, откакто най-сетне е взела брошура. Това се случи през февруари тази година, тъй като светът бе блокиран от COVID-19. Тя стартира да кара курсовете още през 2016 година, само че все не ѝ оставало време да залегне над листовките. 

Виж още:

Само преди броени дни и фолкпевецът Константин се изфука с новата си облага. По всичко проличава, че той заработва добре и бизнесът с нощните заведения и участията му носи дивиденти, защото показа малко видео, от което стана ясно, че към този момент е горделив собственик на Майбах. В скъпата кола видяхме на стори по какъв начин обичаната му Надя се е разположила комфортно и показва нежния си педикюр. Коцето е фен на първокласни коли от години. През август предходната година той разгласи за обмен две от тях.

С нов мощен джип за към 150 000 лева се похвали и половинката на Софи Маринова - Гринго. Возилото е Рейндж Роувър Спорт и в началото бе с персонално написано име на предния похлупак. Там с огромни букви пишеше Gringo, само че откакто се похвали с това в обществените мрежи, почитателите го унищожиха от насмешки поради труфя и той се принуди да заличи надписа. Гласовитата певица купи джип на сина си Лоренцо, когато той навърши 18 години, само че малко по-късно той продаде и си взе по-евтина, призна самият той.

Виж още:

Таблоидите настояват, че Алисия пътува по софийските улици с финален модел джип Мерцедес, който е излязъл от завода преди броени месеци. Цената на мощното возило е 250 000 в евро, което се равнява на 490 хиляди лв.. Това е цената без спомагателен тунинг и брониране, другояче сумата скача до милион. 

Изображение: https://www.instagram.com/emilia.online/, https://www.instagram.com/gerynikol/, https://www.instagram.com/lorenzo__music/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР