СКЪПА АБИ: С жена ми, Санди“, съм от 40 години.

...
СКЪПА АБИ: С жена ми, Санди“, съм от 40 години.
Коментари Харесай

Скъпа Аби: Жена ми каза, че ще ме напусне, ако се разболея от деменция

СКЪПА АБИ: С жена ми, „ Санди “, съм от 40 години. Оженихме се незабавно щом това стана допустимо за нас като гей двойка. Въпреки че връзките ни не са съвършени, ние сме надълбоко отдадени и постоянно съм приемал, че споделяме едни и същи полезности.

Наскоро един сътрудник на двойка, която познаваме добре, беше признат в лечебно заведение за напреднала деменция. Другият сътрудник се забърка с някой различен съвсем незабавно. Изразих на Санди, че имам вяра в „ до момента в който гибелта ви раздели “ и бях шокиран да науча, че Санди освен поддържаше погрешния сътрудник, само че сподели, че има вяра, че човек би трябвало да продължи живота си и в действителност можеше да се види по какъв начин прави същото нещо!

Не съумях да преодолея това и в този момент откривам, че се колебая в доверието си в нашата връзка. Разкъсвам се сред опитите да поправя всички дребни проблеми и да направя връзката ни съвършена с вярата да я задържа, и да се отдръпна, с цел да избегна това бъдещо изменничество. Нито веднъж не наподобява верен. Знам, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР