СКЪПА АБИ: Омъжена съм за съпруга си от 12 години.

...
СКЪПА АБИ: Омъжена съм за съпруга си от 12 години.
Коментари Харесай

Скъпа Аби: Фантазирам си как изневерявам на съпруга си

СКЪПА АБИ : Омъжена съм за брачна половинка си от 12 години. Имали сме своите възходи и падения. В един миг бях погрешна и той напусна за осем месеца, само че преодоляхме всичко.

Сега излизаме от различен в действителност сложен интервал, включващ доста разногласия и диалози за бракоразвод. Трудно ми е, тъй като по времето, когато той си потегли, започнах да го разлюбвам. Опитах всичко допустимо да бъда добра брачна половинка и да върша това, което би трябвало, само че този финален припадък на тягост ме накара да се усещам празна и към този момент не влюбена.

Сега има някой в ​​живота ми, към който съм развил мощни усеща. Представям си живот с него и мисълта да съм с него ме вълнува. Съпругът ми е добър човек, само че е подвластен от алкохол и опиати. Той е направил ВСИЧКО, което може, и е подготвен да направи неща, които не може, с цел да подсигурява, че го обичам толкоз, колкото и той мен, и че бракът ни няма да завърши. Вече седем години е изтрезнял, само че навиците и склонностите към момента са останали.

Проблемите в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР