СКЪПА АБИ: Моята приятелка е най-прекрасният, най-умният, най-състрадателният и подкрепящ

...
СКЪПА АБИ: Моята приятелка е най-прекрасният, най-умният, най-състрадателният и подкрепящ
Коментари Харесай

Скъпа Аби: Моята приятелка все още настоява да се вижда с бившите си

СКЪПА АБИ: Моята другарка е най-прекрасният, най-умният, най-състрадателният и подкрепящ човек, който познавам. Заедно сме от година и половина. Когато се срещнахме за първи път, излизахме няколко пъти. Когато й споделих възприятията си към нея, тя отговори, че има отворена връзка, тъй че аз се отдръпнах.

Месеци по-късно се срещнахме още веднъж. Помогнах й с един дърводелски план и тя сподели, че е завършила с нещата с отворената връзка и желае моногамна връзка. Съгласих се. Имаме грижовна, подкрепяща връзка, която значи света за мен.

Множество някогашни гаджета й се обаждат и желаят да излизат, и тя също желае това. Това, което ме безпокои, е, че желанията на някогашните може да не са положителни, само че тя се подхранва и ми споделя, че би трябвало да й имам вяра. Боря се с ревнивост, яд и съмнение, когато това се случи, и споделих тези усеща с нея, само че тя не може да разреши на тези хора да продължат напред. Тя споделя, че извършвам кражба свободата й и я управлявам, като я апелирам да ги игнори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР