Скандално известният Стоян Стоянов - Златния беше жестоко пребит, а

...
Скандално известният Стоян Стоянов - Златния беше жестоко пребит, а
Коментари Харесай

Ексклузивно! Стана ясна причината за адската вендета срещу скандалния бизнесмен Златния

Скандално известният Стоян Стоянов - Златния беше грубо пребит, а лицето му беше нарязано в четвъртък вечерта пред блока му в столичния жк " Банишора ".

Основната версия на полицията е, че Златния е закачал малолетно момиче и по тази причина е била вендетата против него. Не се изключва обаче и хипотезата за обир, защото нападателят е свил двата големи ланеца на 69-годишния мъж. Най-големият куриоз е, че те се оказали ментета, споделиха ченгетата пред " Телеграф ".

Златния, който нашумя преди години с арестите си за порнография и склоняване на малолетни девойки за проститутки, се прибрал в четвъртък вечерта към 23:30ч. Паркирал автомобила си пред близката бензиностанция и се насочил към към входа си. Там забелязал мъж с качулка и оттова спомените му се губели.

Чух единствено по какъв начин Стоянчо викаше " Мамо, мамо, помогни ", по-късно не знам какво стана ", описа през вчерашния ден съседка от блока на бандита. Златния бил откаран в " Пирогов " с нарязано лице с нож и строшен крайник. Костта му стърчала и била пробила кожата на крайника, описаха медици. Малко по-късно стана ясно, че има две порезни рани на лицето и още четири по долните крака.

Златния имал и доста хематоми по главата и тялото, защото е бил обичай свиреп, обясниха лекари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР