Скандално известният брокер в съдебната власт - Красьо Черния, влязъл

...
Скандално известният брокер в съдебната власт - Красьо Черния, влязъл
Коментари Харесай

Красьо Черния бил новият Орлин Алексиев на Бойко и Киро



Скандално известният брокер в правосъдната власт - Красьо Черния, влезнал в схемите на Столична община още преди две-три години, научи Lupa.bg от свои хора на „ Московска ” 33. Красимир Георгиев в действителност се притекъл на помощ на водача на ГЕРБ Бойко Борисов в борбата му с предходния сив кардинал Орлин Алексиев.

„ Красьо още преди няколко години се намеси в борбата на Бойко с Алексиев. Борисов искаше да се отърве от Орлин, само че това не беше никак елементарно, тъй като двамата пазят общи секрети... ”, описа непосредствен до водача на ГЕРБ. Оттогава Красьо се трансформирал в един от любимците на Бойко.

" Проблемът е, че Красьо е надалеч от равнището на Орлин Алексиев и не знам какви ще са последствията... ", акцентира пред Lupa.bg остарял познайник и на двамата. 

Междувременно Черния поддържал близки контакти и със съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков. Двамата се срещнали преди време, когато Петков имал потребност от факир като Красьо, който да позволи избрани проблеми с негови компании.

„ Целта на Красьо Черния в този момент е да се занимава с разпределението на парите в апетитната Столична общината ”, изясни пред Lupa.bg народен представител от болшинството.

Още по-скандалното е, че огромна част от номинациите и назначенията на зам.-министрите също минавали през него и неговото прословуто тефтерче.

По-рано през днешния ден и Георги Кадиев взриви обществените мрежи с изказванието, че Красьо Черния е отпред на договарянията за сглобка в СОС. „ С учудване разбирам, че неофициалните договаряния за сглобка в Столичния общински съвет се водят и от фамозния Красьо Ч. Нищо ново не е научено, нищо остаряло не е забравено ”, разяснява във фейсбук някогашният зам.-финансов министър. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР