Скандалният руски актьор Алексей Панин обяви в интервю, че е

...
Скандалният руски актьор Алексей Панин обяви в интервю, че е
Коментари Харесай

Руски актьор хвърли бомба: Спах с Филип Киркоров, дойде с бяла кола!

Скандалният съветски артист Алексей Панин разгласи в изявление, че е спал с някогашния брачен партньор на Алла Пугачова, родения в България Филип Киркоров. Панин е прочут с това, че от любим на Владимир Путин се трансформира в негов гневен критик. В момента артистът живее в Испания, а в родината му против него е заведено наказателно дело за „ тероризъм “ поради позицията му против така наречен „ специфична военна интервенция “.



Алексей Панин

Алексей Панин, който не крие, че е бисексуален, даде скандално изявление на известната съветска водеща Ксения Собчак, която пък е отявлена привърженичка на режима в Кремъл. Двучасовият диалог има над 3 милиона гледания в Ютюб за две денонощия. Накрая на диалога, провокиран от политическите мнения, Панин сензационно оповестява, че е правил секс с мъжа на Ала Пугачова. След което в своя канал в Телеграм прецизира, че не е спал с Максим Галкин – сегашния й мъж. Така излиза наяве, че приказва за Филип Киркоров. Даже пред Собчак прибавя, че той е дошъл за интимната им среща с бяла кола. Панин, който не крие, че е бисексуален, загатва, че той е бил мъжа по време на половия акт с Киркоров.



2020 година Филип Киркоров излиза от тв студио и след секунди ще се качи в лимузината си " Мерцедес ", бяла на цвят. С тази кола ли е отишъл на интимната си среща с Алексей Панин?!

По-късно Алексей Панин се извини, като изясни, че в никакъв случай не би направил тези разкрития, в случай че не бяха политическите разлики. Както е известно, Филип Киркоров е един от най-яростните последователи на Владимир Путин  и „ специфичната военна интервенция “ в Украйна. Панин помоли Филип за амнистия. От своя страна Киркоров се е съветвал незабавно след излизането на изявлението с юриста си и той е заплашил Панин, че в случай че не се извини, ще има доста съществени последици. В момента Киркоров е на отмора в Гърция със своя еластичен хирург Тимур Хайдаров, с който съгласно слуховете поддържа интимни връзки.



Алексей Панин с щерка си
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР