Скандалният началник на кабинета на президента – Иво Христов, е

...
Скандалният началник на кабинета на президента – Иво Христов, е
Коментари Харесай

Началникът на кабинета на Радев заби световен топмодел! Аферата започнала в…

Скандалният шеф на кабинета на президента – Иво Христов, е измежду дребното щастливи мъже в международен мащаб, съумели да се допрян персонално до топмоделката Жизел Бюндхен. Съветникът на Румен Радев съумял да се срещне с хубавицата от бразилски генезис в Америка през предходната 2017 година

Журналистът и някогашната другарка на Леонардо ди Каприо били поканени на конгрес, провеждащ се в постройката на Организация на обединените нации в Ню Йорк едновременно. Иво незабавно забелязал идването на звездата и побързал да плени вниманието ѝ. Почти незнаен факт за него е, че е обожател на любителската снимка, а всяко красиво лице предизвиквало у него професионален интерес. От дума на дума нашенецът съумял да склони Жизел да му театралничи на няколко фрагмента, които нямал самообладание да обработи и качи в обществените мрежи. Приятелите му във „ Facebook “ безусловно изпаднали в нервност и почнали да се майтапят, че топмоделката е с поруменели бузи от благосклонност към него, макар че фотосите са черно-бели. На майтапите Христов не е реагирал евентуално с цел да не подразни брачната половинка си Галя Горанова, която също е публицист.

Освен специалността общо било и заниманието им. И двамата били запалени планинари и избирали в действителност сложни направления, с които предизвиквали опциите си. При едно от изкачванията им до връх Мальовица в Рила обаче едвам оживели живи. Тогава двамата поели по пътя на две млади момчета, които следвали, с цел да имат компания и по-голяма убеденост. Впоследствие водачите им се оказали опитни алпинисти, които решили да цепят косо през баирите и въобще не се съобразявали с маркировката, съобщи “Ретро”

„ В един миг се озовахме по средата на скат под 50 градуса надолнище, без опция да се върнем обратно, нито сили да продължим напред. Изпаднах в суматоха, мускулите ми блокираха, една неверна стъпка – и щях да полетя към езерото долу “, споделя от първо лице брачната половинка на президентския консултант за преломния миг. Тогава Иво съумял да я извади бавно от положението на ступор, в което изпаднала, и я върнал на себе си. През това време до тях се появило хижарско куче, което ги следвало километри наред още от началото на похода. Животното се оказало техен избавител, тъй като ги съпроводило по правилния път към върха, спазвайки маркировката.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР