Скандалният германец Ник Щайн - водещ от близкото минало, заради

...
Скандалният германец Ник Щайн - водещ от близкото минало, заради
Коментари Харесай

Скандалният водещ Ник Щайн се завръща в ефир

Скандалният немец Ник Щайн - водещ от близкото минало, поради който бе спряна тв " Ден ", още веднъж се връща на дребния екран у нас. Той стартира свое предаване, което ще се споделя " Четвъртата власт с Ник Щайн ". Едночасовата графа потегля на 23 ноември и ще се излъчва всеки четвъртък от 22 ч по тв " България 24 ", чийто притежател е фондация Вътрешна македонска революционна организация.

" Това ще е токшоу с посетители и аудитория, в която Ник Щайн още веднъж ще преглежда скандални тематики. Впрочем той има доста сериозно мнение за Германия, Европа, а и България ", сподели пред " 24 часа " журналистката Светослава Рудолф, която от година и половина е шеф на малкия екран.

" България 24 " беше престанала да излъчва за няколко месеца предходната година, само че на 1 май 2022 година възобновява ефира си с друга стратегия и нов началник в лицето на Светослава Рудолф.

Сега част от тази стратегия става и Ник Щайн, който знае български и продължава да го приказва с лек акцент. Така ще води и токшоуто си. През последните години той е живял в Гърция, където е правил радиопредаване.

Германският тв водещ е печално прочут у нас, откакто поради неговата тирада на омразата бе спряна цяла телевизия - " Ден ". През 2003 година Съвет за електронни медии заличава регистрацията поради предаването му " От телефон до микрофон " с претекста, че разпалва етническа омраза.

Подобно тежко решение Съвет за електронни медии взема за първи и финален път към този момент в новата ни история.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР