Скандалните прояви по трибуните на мача България - Англия разстроиха

...
Скандалните прояви по трибуните на мача България - Англия разстроиха
Коментари Харесай

Анализатори след футболния скандал: Възможно е феновете да са били платени

Скандалните прояви по трибуните на мача България - Англия разстроиха и най-прочутото лице на българския футбол Христо Стоичков, който не можа да сдържи сълзите си в ефира на мексиканска телевизия. Представителят на Футболната асоциация против расизма в Източна Европа - Павел Клименко, споделя през в. " Таймс ", че по време на мача секрети сътрудници от организацията са забелязали 20 души, облечени като стюарди, които би трябвало да наблюдават за реда, само че вместо това са съблекли жълтите си жилетки и се включили към шумната агитка. Според анализатори е допустимо почитателите, от които са се чували обидите, да са били платени.

Павел Клименко, един от представителя на Футболната организация против расизма, която следи публиката по време на мача, споделя: " Сякаш част от тях желаеха да се изявят и да си тръгнат. Пределно ясно е, че те бяха на мача, с цел да покажат най-лошото от себе си. "

Агентите видели и още нещо съмнително - една част от стюардите с жълти жилетки, ги съблекли, с цел да се причислят към шумните агитки. Според Клименко това може в действителност да са били стюарди, а може и да са били фенове, които са се облекли като такива, с цел да не минават през контрола на служителите на реда. И в двата случая Клименко дефинира това като пропуск на Българската федерация по футбол.

В целия скандал има още една доктрина, че всичко това е планувана офанзива против Борислав Михайлов. " Повечето от виковете бяха обиди към БФС и Михайлов "

Същата догадка споделя и анализаторът Тихомир Безлов.
Тихомир Безлов, Център за проучване на демокрацията: Начинът, по който излязоха агитките и мястото, където стояха - те сякаш съзнателно седяха пред публицистите, които ги чакаха да ги снимат. Като че ли имаше някаква форма на организация. На мен ми се коства задоволително евентуално и фактически хипотезата да се в профил президента на федерацията Боби Михайлов.
Другата допустима догадка съгласно Тихомир Безлов, е почитателите да са били платени от британската жълта преса, която има потребност от този скандал тъкмо преди Брекзит.

Според представителя на тайните сътрудници Клименко, всичко това към този момент остава в областта на конспирациите.
 Шестима са в ареста, а трима се търсят за расистките жестове на мача с Англия Шестима са в ареста, а трима се търсят за расистките жестове на мача с Англия
След расистките прояви по време на мача България - Англия шестима души са арестувани при акция на Столична дирекция на вътрешните работи, а още трима се търсят. Има записи от камерите...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР