Скандалните опити за легализиране на педофилията трябва да се посекат

...
Скандалните опити за легализиране на педофилията трябва да се посекат
Коментари Харесай

ВМРО: Скандалните опити за легализиране на педофилията трябва да се посекат в зародиш

Скандалните опити за узаконяване на педофилията би трябвало да се посекат в зародиш. Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване, подписана от ръководителя на партията, вицепремиер и министър на защитата Красимир Каракачанов.

Реакцията идва като отговор на станалите обществено притежание чернови на новите класификации на диагнозите на Световната здравна организация и на американския класификатор на диагнозите. Според тях, с изключение на предлагането трансджендърите да не бъдат третирани като психичноболни, педофилията ще стартира да се преглежда като безобидно психическо разстройство, а не като тежка диагноза, която изисква лекуване и е несъвместима с обществото. Тези изводи са направени на 11-ата Международна подредба на заболяванията, която ще влезе в действие от 2022 година Тези данни се удостоверяват и от профилирани уеб сайтове, представени от пресата у нас.

Според изданията, които се базират на черновите на МКБ – 11, половото увлечение и фантазиите към деца излизат от обсега на положенията, които са публично нетърпими и се диагностицират. Сред листата на неприемливите положения може да останат единствено поведенческите актове. Казано в резюме: в случай че сте педофил, това ще се толерира и няма да се диагностицира, изолира и лекува, стига да не посягате. (Скандален е и фактът, че норвежкият народен представител Моника Грьом и датският политик Перниле Шкипер от години интензивно работят за узаконяването на кръвосмешението!).

Това – привидно леко, а в действителност съществено отместване на границите на допустимото е част от синхронния опит за изтласкване на позволява на търпимо полово държание. Ние, патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, от години предизвестяваме за тази рискова международна наклонност, приемаща извращенията за норма.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР