Скандални твърдения за задкулисие, влияние и опит за кражба на

...
Скандални твърдения за задкулисие, влияние и опит за кражба на
Коментари Харесай

Бизнесменът Пламен Бобоков: Ще си търся правата, но когато Гешев вече не е главен прокурор

Скандални изказвания за задкулисие, въздействие и опит за кражба на бизнес. В “Срещу течението” ще ви срещнем с Пламен Бобоков. Той ѝ брат му бяха задържани за присъединяване в “организирана незаконна група” - обществено известното “дело за боклука”. После получи още обвинявания - за търговия с въздействие и владеене на антики. " Ще си потърся правата, само че откакто Иван Гешев към този момент не е основен прокурор, тъй като той в този момент има отбрана от позицията, която заема. Главният прокурор е доста безочлив лъжец”. Това сподели за Нова телевизия предприемачът Пламен Бобоков. Той изясни, че против него и брат му Атанас Бобоков няма формирано дело за противозаконен импорт на боклуци.

По думите му водачът на ГЕРБ Бойко Борисов и депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски всяка заран в 6 часа обсъждали протичащото се в страната. „ В момента, в който се разбере кой е правил фотосите на нощното му шкафче, Борисов ще влезе в пандиза, тъй като те са правени в разнообразни дни”, счита предприемачът.

Пламен Бобоков не скри, че харесва новите политици, които в този момент са в ръководството на България, само че сподели, че те няма да останат дълго на власт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР