Скандални снимки на топбалерината на Большой 18+ Палавата балерина на

...
Скандални снимки на топбалерината на Большой 18+ Палавата балерина на
Коментари Харесай

Ето как прима от Большой рита невинно куче ВИДЕО

Скандални фотоси на топбалерината на Большой 18+ Палавата балерина на Большой скандализира Кипър СНИМКИ 18+

Скандалната съветска балерина Анастасия Волочкова възмути цяла Русия, откакто изрита злобно пред камера кучето на своята мащеха, оповестяват съветските медии.

Волочкова влезе в дома на татко си и мащехата си с ефирен екип. Тя упрекна мащехата си, която е на нейните години, че се грижи по-добре за кучетата си, в сравнение с за родителя й.

И изрита ядно почтения псе. Безобразието стана в предаването по съветската НТВ " Новые русские сенсации ".

" Да, изритах го, и какво! ", попита безочливо по-късно някогашната прима на Большой театр. Тя изясни, че младата мащеха се грижи повече за кучетата си, в сравнение с за татко й.

Първа отреагира актрисата Настася Самбурска. " Анастасия Волочкова, вы говно! ", написа тя. Под постинга й в съветската мрежа вКонтакте има вълна от поддръжка.

Един от ядосаните руснаци написа за Волочкова: " Винаги е била продажница! "

Хиляди руснаци разкритикуваха в мрежите балерината, която е фамозна с лекото си държание. Редовна пуска фотоси, на които нормално е в стойка шпагат и е облечена по-семпло и от Тарзан.

Преди години изтъкнат азербаджайнски безнесмен разгласи, че й платил 40 000 $ за една нощ, Волочкова пристигнала на вечерята, взела парите и се метнала на първия аероплан за Москва. Човекът още изяснява, какъв брой излъган се почувствал. /Марица.бг

Редакция и превод Росен Саръмов

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР