Скандални подробности около ареста на Бойко Борисов изнесе главният секретар

...
Скандални подробности около ареста на Бойко Борисов изнесе главният секретар
Коментари Харесай

Скандални разкрития за ареста на Борисов. Бомба от МВР

Скандални детайлности към ареста на Бойко Борисов изнесе основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

" Научих за ареста на Борисов 10 минути преди формалното известие на Министерство на вътрешните работи. Не съм бил осведомен за процесуално-следствените дейности по тази акция ", споделил Тодоров в четвъртък пред депутатите от парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред.
-->
По време на закритото съвещание на комисията за чуване на служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и Тодоров народен представител от ГЕРБ е задал въпрос на основния секретар на Министерство на вътрешните работи по какъв начин ще разяснява ареста на водача на ГЕРБ Бойко Борисов на 17 март т.г.

Признанията на Тодоров пред комисията потвърждават информациите на медиите незабавно след ареста на Борисов, Севделина Арнаудова и Владислав Горанов, че основният секретар е бил изцяло пренебрегнат от вътрешния министър Бойко Рашков и не е знаел за арестите, нито за интервенцията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР