Скандалната участничка във ВИП Брадър взимала на безценица роклички, блузки

...
Скандалната участничка във ВИП Брадър взимала на безценица роклички, блузки
Коментари Харесай

Това Вече Я Срина Със Земята! Ето Я Долната Измама На Мегз! Всичко Е Прах В Очите За Да Пълни Гушата!

Скандалната участничка във " ВИП Брадър " взимала на безценица роклички, блузки и полички, след което слагала етикет на личната си компания и ги продавала двойно. По данни на осведомени най-често Мегз пазарувала с контейнери от Китай или непосредствено ходела до " Илиенци ", където с часове избирала новата си сбирката, която да показа като своя. " Слага едно коланче от горната страна или маха нещо от дрехата, след което я показва за своя ", разкриват още близки до Каканашева.

Брюнетката била в много обтегнати връзки с родни ателиета, които преди шиели за нея, само че напоследък отказвали да имат взимане предоставяне с нея и това била една от аргументите Мегз да избере по-лесния вид и да купува наготово.

Именно дрешките от " Илиенци " станаха и следващата ябълка на раздора в Къщата на " ВИП Брадър ". Бизнесменът Цветелин Маринов - Цуни безусловно побесня поради следващата провалена задача от Мегз и потегли да реже облеклата й, което безусловно провокира нервността на Каканашева, която призна, че взе участие в шоуто единствено и единствено, с цел да популяризира облеклата си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР