Скандалната Анита Мейзер, която продължава да лежи в затвора в

...
Скандалната Анита Мейзер, която продължава да лежи в затвора в
Коментари Харесай

Анита Мейзер пропищя от храната в затвора: Тъпчат ме със спаружени кренвирш

Скандалната Анита Мейзер, която продължава да лежи в пандиза в Сливен за убийството на мъжа си, пропищя от храната в пандиза. Циганката се оплакала на другари по време на рандеву, че за Коледа на затворническата софра са имали „ спаружен кренвирш и половина " и това било най-ужасният й празник в живота.

Свикналата на разкош варненка споделила, че гарнитура на „ гурмето " било непретенциозно късче имитиращ кашкавал артикул и това било всичко, с което трябвало да се задоволят лишените от независимост дами. Въпреки, че е в пандиза повече от година и половина, Анита не била забравена и получавала солидна поддръжка от другари. През деян я изненадвали с пратки с доста книги.

За Нова година заключените в окръжния затвор Сливен дами били прелестно сюрпризирани с по половин пиле, домат и две краставици, който не били нарязани. Лишените от независимост имали опция да гледат новогодишната стратегия по малкия екран и обръщението на президента. Вместо празнични фойерверки дамите в зандана гърмели надути с въздух найлонови торбички, написа " Уйкенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР