Скандална схема, в която лъсват нерегламентирани отношения на между благоевградски

...
Скандална схема, в която лъсват нерегламентирани отношения на между благоевградски
Коментари Харесай

ЗАВЕРА: Полицай №1 в Благоевград Георги Кандев поръчва на журналист „огън“ по началници

Скандална скица, в която лъсват нерегламентирани връзки на сред благоевградски публицист и локалният полицейски шеф Георги Кандев раздруса интернет. Скандални чатове заливат мрежата, а от поръчките в тях са възмутени хиляди.

От фотосите, които изтекоха, излиза наяве, че благоевградски публицист обявява персоналната си връзка с лице, записано като Кандев. Скрийншотовете демонстрират диалог, в който са разисквани „ поръчки “, приказва се и за тормоз над началници на институции в Благоевград, написа safenews.bg.

Доколкото се вижда от чатовете, работещ в медиите желае нерегламентирана информация от лицето Георги Кандев. Това име съответствува с името на шефа на полицията. Идеята била да бъде ударен шефът на РЗИ в града Калоян Калоянов.

Реклама

Справка демонстрира, че чатовете излизат в унисон с освобождението на Калоянов от поста. Това става със заповед на тогавашния здравен министър Асена Сербезова. Документът е от 31 май 2022 година

От документите излиза наяве, че общинският консултант Яне Янев от Сандански още веднъж желае да става кмет, като старт на акцията си дал с гръмка офанзива против полицията.

Видео в обществените мрежи демонстрира по какъв начин журналистът полива тревата в двора на дома си и афишира обществено, че чака Кандев.

Коментарите в мрежата са смразяващи: „ Възможно ли толкоз нагла корист служебно състояние от страна на полицейски шеф? “, „ Как началник на полицията дава подкрепи на локален публицист? “, „ Шеф на полицията на посетители на вилата на журналист- заплашителен скандал? “.

В обществените мрежи под клиповете, които са изтрити след абсурда, възмутени питат „ Каква е тази спекулация? “, „ Използва ли се полицията в Благоевград от шефа й, с цел да мачка хора? “

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР