Скандална интрига стои в основата на номинирането на Иво Христов

...
Скандална интрига стои в основата на номинирането на Иво Христов
Коментари Харесай

Иво Христов предал Румен Радев - журналистът спретнал интрига между Корнелия Нинова и Дондуков 2, президентът научил от медиите за номинирането му в БСП

Скандална конспирация стои в основата на номинирането на Иво Христов за претендент за евродепутат от листата на Българска социалистическа партия. Това разкриват хора от кухнята на социалистите във връзка абсурда, който се развихри, откакто лъснаха изказвания на Иво Христов и жена му Галя Горанова за Корнелия Нинова.

Оказва се, че журналистът и брачната половинка му от години громят алените и актуалната лидерка, на инат на изказванията, че преди не харесвали Българска социалистическа партия, само че с Нинова било друго.

Иво Христов е работил напълно зад тила на президента Румен Радев в напъните си да стане евродепутат. Президентът е научил от медиите за номинирането му в деня на самия пленум на столетницата, когато беше показана препоръчаната от Нинова листа. Именно по тази причина и президентшата Десислава Радева реагира остро и пусна във фейсбука си пост за предателите в същия ден.

Около акостирането на Христов при социалистите има и друга конспирация. Той е избутал от мястото синдикалистката Ваня Григорова, на която в началото е препоръчаната същата позиция - №4, от Корнелия Нинова. Заради интригите обаче тя е отказала и президентският представител се е добрал да избираемото място.

Подробности по скандалните интриги разкри във фейсбук Даниела Петкова, която е от екипа на Ваня Григорова. Синдикалистката в последния миг бе издигната от самостоятелен комитет и не съумя да се пребори за място в европарламента.

"Иво Христов получи и одобри предлагането на Българска социалистическа партия да се включи в листата й за европейските избори, макар че в продължение на години нямаше по-върл критик от него на въпросната партия. Оправдава се, че Българска социалистическа партия с Нинова отпред била друга и по тази причина си сменил мнението. Явно е не запомнил какво е приказвал за Нинова.

Ще ви кажа един забавен факт от кухнята - мястото, което Иво зае в листата на Българска социалистическа партия, в действителност на два пъти беше препоръчано преди този момент на Ваня Григорова. Българска социалистическа партия е толкоз безсилна в идейно отношение, че се нуждаеше да включи в листите си лице, което можеше да бъде безпогрешно разпознато като ляво. Но Ваня е почтен човек и отхвърли обезпеченото място в европарламента, с цел да не изневери на себе си и хората, които й имат вяра ", разкрива Пенкова.

По думите й точно поради това Иво Христова посредством брачната половинка му Галя Горанова почнал да упреква Ваня Григорова, че тя е "прокси " на ГЕРБ.

"Не разбирам за какво Иво и Галя упрекват Ваня, че се пробва да сътвори изпод една опция на старите партии, откакто тъкмо това години наред беше тяхната лична теза? И в мига, в който екипът ни реши да сложи едно ново начало, започнаха да я заливат с тиня тъкмо по тази причина, че тя продължава да има вяра в тази концепция!

Накрая ще напомня и по какъв начин постъпи Иво с президента Радев. Заряза го без да му мигне окото и без да го предизвести даже. Десислава Радева посвети собствен статус на "предателя " в деня, в който Българска социалистическа партия разгласи включването му в листата на Българска социалистическа партия. И го разкара от приятелите си във фейсбук.

Дължа ви опрощение, че не ви описах тази история по-рано. Но не желаех "информацията от кухнята " да бъде възприета като мръсна предизборна акция. Сега акцията свърши и мога да го направя с чиста съвест. Искам да напомня същото и на Галя и Иво. Кампанията свърши! Престанете да бълвате нелепости против най-честния човек, който познавам!Човек на светлинни години пред вас по професионални и чисто човешки качества ", написа Пенкова.

Ето и скандалните статуси на Христов и жена му, които ясно демонстрират по какъв начин за нула време са обърнали мнението си за Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия по неразбираеми аргументи, а евентуално доста добре подплатени - със заплата на евродепутат:

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР