Скандализираната от уволнението си директорка на Българската агенция за инвестиции

...
Скандализираната от уволнението си директорка на Българската агенция за инвестиции
Коментари Харесай

Уволнената директорка на БАИ призна, че не привлякла нито един чужд инвеститор у нас

Скандализираната от уволнението си директорка на Българската организация за вложения (БАИ) Десислава Трифонова заяви пред bTV, че по време на работата си в организацията не е привлякла нито един непознат вложител. " Но желая да попитам какъв брой е привлякъл предходният шеф ", отговори тя на собствен ред на въпроса на водещите на утринния блок

В четвъртък Трифонова събра медии пред входа на организацията, с цел да заяви, че е жертва на реваншизъм, тъй като била уволнена без предупреждение и претекстове.

Тя уточни, че има 10-годишен опит в държавната администрация. Била е началник на отдел във Фонд " Земеделие ", работила е в Министерството на финансите и е била консултант в Министерския съвет, в екипа на вицепремиера Марияна Николова. Оттам били и служебните ѝ контакти с Лъчезар Борисов. Завършила е право в СУ.

„ Приемам уволнението си като реваншизъм по отношение на мен и по отношение на държавното управление, което ме е назначило. Аз не съм член на никоя партия “, разяснява тя.

„ Над милиард и 100 милиона са привлечените вложения. Нямаме още задгранични, само че се водеха съществени договаряния с американски компании и една корейска “, изясни тя и добави, че Българската организация за вложения не се занимава единствено с задгранични вложители.

„ Тя се занимава и с локални вложения. В тези сертифицирани планове за вложения са включени и локални бизнеси и разширение на задгранични компании, които вземат решение да се разширят у нас “, добави Трифонова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР