Скандалите зад кулисите на Денсинг старс са изключително много.Някои от

...
Скандалите зад кулисите на Денсинг старс са изключително много.Някои от
Коментари Харесай

Случилото се с Натали Трифонова зад кулисите и партньора й променя всичко в Денсинг старс

Скандалите зад кулисите на " Денсинг старс " са извънредно доста.

Някои от тях става притежание на феновете, до момента в който други биват прикрити. а първият огромен проблем разбрахме към този момент всички. 

Става въпрос за певицата Емануела и нейният сътрудник по танци Иван. Наложи се да бъдат разграничени и тя да продължи напред с различен танцьор, съобщи Блиц. 

Драма с колегата си има още една от звездите във формата и като нищо станем очевидци на поредна разлъка сред танцьор и звезда. 

При Емануела и Иван ставаше въпрос за прехвърчане на любовни искри, което е стигнало до ушите на неговата брачна половинка и краят му в шоуто е напълно предстоящ. Но хора от кухнята издават, че Натали Трифонова също се оплаква от колегата си. Тук не става въпрос за любовна драма, а че не бил задоволително добър да я прати на край в шоуто. 

Синоптичката танцува с Димитър Стефанин и беснеела, че има по-добри танцьори в шоуто и бутат останалите участници напред и получават по-високи оценки, до момента в който нея я подценяват поради неприятната хореография на танцьора. Мислила си е по въпроса да го смени и да продължи напред с различен човек, защото има упоритостите да победи в шоуто, твърди Блиц. 

Към този миг не е подхванала сериозна крачка за разлъка с Димитър и на сцената по нищо не проличава, че има напрежение посред им.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР