Скандалът с расизма в евроквалификацията срещу Англия ни разсейва от

...
Скандалът с расизма в евроквалификацията срещу Англия ни разсейва от
Коментари Харесай

Вуцов за расисткия скандал: За мен всичко е организирано предварително

Скандалът с расизма в евроквалификацията против Англия ни разсейва от всичките други проблеми, които има в българския футбол. Това съобщи някогашният ментор на Левски, Славия и Ботев Вили Вуцов в ефира на "Здравей, България " по NOVA.

Както е известно, случилото се на стадион “Васил Левски” откри необятен отзив в Европа и докара до оставката на президента на БФС Борислав Михайлов. Според Вуцов, целият скандал е проведен авансово.

"За мен всичко е проведено авансово. Мачът беше комплициран на мониторинг и по тази причина беше гледан под лупа. В тази игра расизмът беше в пъти по-малко спрямо други. Но има правила, които би трябвало да се съблюдават. Не знам по какъв начин никой не се сети, че ще има наказания за националния ни тим. В момента този случай ни разсейва от всичките други проблеми, които има в българския футбол ", съобщи Вуцов.

На въпроса вярно решение ли е оставката на Борислав Михайлов, Вуцов съобщи: "Всичко се хвърля в неговата градина. Има Изпълнителен комитет, който взима решения и Михайлов не може да прави, каквото и да било самичък. Идва време разделно. "

"Удари ни към този момент не пестник, удари ни камион, трен, аероплан ни падна на главите, не знак какво да кажа, само че по този начин или другояче откакто би трябвало да има промени не оставката на президента ще реши нещата. Тук би трябвало цялостна и световна смяна на ръководството на българския футбол. Защото ние в този момент поради расизъм отклоняваме казуса. Проблемът е в ръководството ", съобщи Вуцов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР