Скандалът с песента за Лена Бориславова, пусната от сценаристите на

...
Скандалът с песента за Лена Бориславова, пусната от сценаристите на
Коментари Харесай

Скандалът трещи! И бащата на Хищна хиена се намеси в песента за Лена

Скандалът с песента за Лена Бориславова, пусната от сценаристите на Слави Трифонов, продължава да пораства. Четвърти ден цялата страна се занимава с „ Уморена кака Лена ”. Парчето е на фона на именитата за 90-те чалга „ Хищна хиена ” и показва Бориславова като „ гладна хиена ”.

По абсурда се произнесе и някогашният мъж на певицата Петра, която блесна в края на 90-те с шлагера. Той е създател на парчето.
-->
" Слави-трифоновите хора пуснали " Песен за Лена ". Лее се волно. Това е моят именит текст на " Хищна хиена " в осъществяване на певицата на народа Петра. Бях я писал в зората на чалгата.

 Митко Пайнера вика тогаз: " Стефчо, на 50 маси на димитроградския пазар се слуша тази ария, избихме рибата ", разяснява във фейсбук Стефан Цирков.

Петра подписа контракт, аз получих петдесетина лв. за създател на текста. С сътрудници от хасковския спектакъл направихме и клип. Годината бе 1998. Авторски права....айде, холан ", написа още Цирков. 

Самата Петра, която от години живее с нов мъж в Кипър, показа думите на някогашния си. " 100 разновидността и нито едно в десятката ", бе лаконичкият коментар на Петра, написа show.blitz.bg.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР