"Скандалът с апартаментите трябва да бъде разнищен до край. Да

...
"Скандалът с апартаментите трябва да бъде разнищен до край. Да
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Скандалът с апартаментите трябва да бъде разнищен до край

"Скандалът с жилищата би трябвало да бъде разнищен до край. Да стане ясно- кой, по кое време и какво е купувал, на какви цени е заменял. Трябва да стане ясно и ощетена ли е страната. " Това сподели зам.-председателят на ПГ на "БСП за България " Георги Свиленски пред БНР.

Той добави, че нещата, които се случват в страната към този момент не изненадват левицата, тъй като непрекъснато изникват нови кавги. "Изненадани от абсурда с жилищата на Цветанов, Цачева, Рашидов останаха обществото и участниците в процеса, тъй като и до през днешния ден не става ясно- от къде идва информацията ", сподели още Свиленски. Той добави още, че абсурдът е огромен и то не поради това- кой, какъв брой жилището има, а поради въпроса- приемал ли е българският парламент закони в интерес на една или друга компания.

"Говорим и за това - дали комисията, която би трябвало да ревизира съответните случаи ще си свърши работата, тъй като тя нееднократно е проверявала сходни случаи и постоянно излиза с констатацията, че няма проблеми. Антикорупционната комисия е назначена персонално от Цветан Цветанов, а членовете й са негови номинации и тези, които назначават комисията, няма по какъв начин да бъдат проверявани ", разяснява още депутатът.

Георги Свиленски съобщи още, че Българска социалистическа партия няма никакво присъединяване в този скандал с жилищата.

"Информацията сигурно не идва от България. Затова заминаването на Цветанов за Съединени американски щати доста ми припомня на визитата на Лютви Местан в Турското посолство, когато беше заменен ", разяснява социалистът. Народният представител сподели още, че никой до момента не е отрекъл обстоятелствата по случая с жилищата. "Министър Цачева подаде оставка, точно съгласно всичко, което се е случило, същото направи и зам.-министърът на спорта ", посочи Свиленски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР