Скандалът с апартаментите не би трябвало да се отрази на

...
Скандалът с апартаментите не би трябвало да се отрази на
Коментари Харесай

Джамбазки: Скандалът с апартаментите не би трябвало да се отрази на управлението

Скандалът с жилищата не би трябвало да се отрази на ръководството, изрече мнение пред БНР зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Според него обаче абсурдът към този момент е прераснал в политическа рецесия и участниците в него би трябвало да решат между тях какво ще вършат.

„ Министър Цачева направи доста честен акт. Тя за следващ път потвърди, че има повече темперамент и е повече мъж от доста мъже в политиката. Тя си понася политическата отговорност. Зам.-министърът на спорта също подава оставка поради тази неприятна обстановка. Не би трябвало обаче тези проблеми да се отразят на ръководството. Това са персонални въпроси на хора, които би трябвало да си ги вземат решение по персонален метод “, изясни той в изявление за предаването „ Неделя 150 “ на стратегия „ Хоризонт “.

Според него политиците, забъркани в абсурда, са взели неразумни и непремерени решения. По думите му последствията от случая обаче би трябвало да бъдат единствено морални. В този смисъл другите двама политици, които са придобили първокласни парцели на ниски цени - Цветан Цветанов и Вежди Рашидов, би трябвало да решат за себе си, добави Джамбазки и разяснява:

„ Очевидно е, че тези покупко-продажби най-малкото нервират българските жители. Остава усещането, че хора, свързани с властта, злоупотребяват с нея. Не би трябвало да бъде по този начин. … Това са доста глупави решения. Не може и не е редно, когато си на изборна позиция, да променяш имотното си положение по подобен метод. Всички български жители го усещат това нещо. Не знам за какво им е било, не мога да си обясня какво е в главата на някой, който е на изборна позиция, да прави такива придобивания, замени, размени и така нататък Може би естественото и моралното е да ти свърши мандатът и тогава да си решаваш тези въпроси. Най-малкото всички тези хора са задоволително обезпечени персонално “.

Излизат информации, че са гласувани промени в закони, които облагодетелстват тъкмо тази фирма-строител, напомни Ангел Джамбазки. Според него всичко това наподобява „ доста на ниска цена “.

Той акцентира, че отговорността е персонална и не става дума за политическата им партия. Според него обаче това няма по какъв начин да не се отрази и на идните резултати на европейските избори. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР