Скандалът не само не приключва, но и набира все по-голяма

...
Скандалът не само не приключва, но и набира все по-голяма
Коментари Харесай

Роби Уилямс се замеси във войната между Колийн Рууни и Ребека Варди

Скандалът освен не завършва, само че и набира все по-голяма скорост. Роби Уилямс се замеси във войната сред футболните съпруги Колийн Рууни и Ребека Варди, само че дефинира обстановката като срамна.

Миналия месец бременната Ребека беше упрекната Колийн за приключване на истории за нея пред таблоида „ The Sun”, което бъдещата майка яростно отхвърли. Това докара до луда война в обществените мрежи.

Музикалната икона Роби Уилямс също зае позиция като съобщи, че схваща желанието на брачната половинка на Уейн Рууни да търси възмездие на причинителя на нейните излезли на бял свят персонални истории, само че все пак предизвести, че реакцията от драмата може да бъде „ самоубийство “.

Дълго време Колийн пускаше подправени информации в профила си в Инстаграм, с цел да разбере кой изнася информацията и по този начин тя доближи до името на брачната половинка на Джейми Варди.

Роби се опита да уточни заплахите от онлайн интензивността, като засяга разразилата се война.



Пред „ Телеграф” той съобщи: " Това е рискова игра... Разбрах, че Колийн желае да отмъсти и евентуално бих направил същото, само че би трябвало да внимава... Това е самоубийство. “

Източници, близки до Ребека разкриват, че водещата адвокатска адвокатска фирма Кингсли Нейли е изпратила на Колийн писмо от нейно име с искане да им даде доказателствата, с които разполага против Беки, с цел да може да приключи следствието си.

Беки пък се е сшързала с екип по криминалистика, с цел да проучва профила си в Инстаграм и да разпознава къртицата, която е продала подправени истории на „ The Sun” от акаунта в Инстаграм на Колийн.

Роби Уилямс също изясни, че всичко това ще се отрази отрицателно на нероденото й дете и това напрежение й вреди.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР