Скандалът между бившите любовници Теди Александрова и Емрах продължава, като

...
Скандалът между бившите любовници Теди Александрова и Емрах продължава, като
Коментари Харесай

Още повече се разгаря лютата война между бившите гаджета Емрах и Теди Александрова

Скандалът сред някогашните любовници Теди Александрова и Емрах продължава, като обидите и нападките стават все по-яростни.

След като Емрах назова някогашната си " кучка ", русокоската не забави реакцията си и отвърна уместно, наричайки фамилията на бившето си гадже " ши*ана фракция ". Направи го на стори в Инстаграм, в което и благодари за поддръжката на своите почитатели.

" Много ви благодаря, че виждате действително ши*аната фракция, в която бях неумишлено ", написа тя.

Теди за следващ път назова Емрах " наркоман ", като загатна " тревичката му ", както и " Парите и колите " на татко му и добави, че няма да разреши на някой да се подиграва с добрината ѝ, а напълно скоро ще остави Емрах " да се пържи в личен сос ".

От десетките сторита на певицата излиза наяве, че Тони Стораро е превел още 15 хиляди лева наказателна клауза, само че и 30-те хиляди били по-малко от в началото уговорената сума, която Емрах дължи на продуцента си.

Засега от семейство Стораро резервират безмълвие по тематиката. Единствено Емрах продължава да споделя на стори известия на негови почитатели, които го поддържат, написа Шоу Блиц.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР