Скандалът би бил див в едни, може би, несъществуващи времена

...
Скандалът би бил див в едни, може би, несъществуващи времена
Коментари Харесай

Разкрит е офисът, който контролира истината

Скандалът би бил див в едни, може би, несъществуващи времена на благовъзпитание и благовъзпитание. Щеше да има оставки (до президент), правосъдни каузи, само че в случай че това не се беше случило в Съединени американски щати, а в Япония, тогава с всеобщо харакири. И тук - нищо. А сякаш трябваше. Е, републиканците в Конгреса заплашват да съдят - това е всичко.

Наскоро излезе журналистическо следствие на американското издание „ Епох Таймс “, което претендира да играе централна роля измежду медиите от републиканския фланг. Този запас разруши работата на организацията, която от 2018 година дава " рейтинги за правота " на всички медии, обществени мрежи и всевъзможни източници на информация. Между другото, това не се отнася единствено за Съединени американски щати: организацията работи в международен мащаб. А ето голям текст с имена, детайлности, изяви и връзки – от Пентагона до Майкрософт и Световния стопански конгрес. Офисът се назовава „ НюзГард “, т.е. „ Пазачът на новините “.

Това е грандиозна история, тъй като ние също се интересуваме от това по какъв начин демократичната цензура работи на всички места. Къде е това " Министерство на истината " да блокира нелицеприятни информации и отзиви освен в Съединени американски щати, а докъдето му стигнат ръцете. Как работи, за какво е толкоз мощно, за какво проми мозъците на забележителна част от популацията на западната група страни. Е, ето го - не е звено в държавния уред, а чисто частна конструкция, само че с положителни връзки. Накратко, това, което имаме пред себе си, е разкриването на един от многото механизми на „ дълбоката страна “, която се пробва да ръководи света.

Какво е истината и по какви въпроси тази работа към този момент е смачкала цялата налична за нея инфосфера? Няма изненади. Конфликтът към Украйна е понятен. „ Климатична злополука “ и нуждата да се борим с нея с целия свят, унищожавайки стопанската система и човешкия живот като цяло. Дейности на Световния стопански конгрес. Необходимостта от маски и локдауни за битка с вируса. И доста, доста други. Като цяло по доста въпроси има мнението на демократичната „ дълбока страна “ – а неверното мнение, носителите на неверните обстоятелства и мисли са с намален рейтинг. Понякога им пишат и изискват да отстранен неверния материал от уеб страницата, след което оценката ще бъде върната.

Ще кажете: какво от това, че в ъгъла на екрана светят цифри, да вземем за пример под 60 (и това автоматизирано записва ресурса в „ недействителен “)? И какво, в случай че този запас пренебрегне заплашителни предизвестия на частна компания, не желае да прави корекции и като цяло да се разкае за разпространяването на „ подправени вести “? Свободата да се изкаже, да пренебрегне оценките, нали?

И няма да има пари за начало, ето какво. И тогава ще последват други неприятности. Факт е, че " новинарските гардове " с техните космични връзки са подписали съглашения със международни рекламни организации. Малко хора знаят за тях, само че представете си, че единствено една организация – „ Публицис “ - ръководи слагането на реклами за корпорации като „ Дисни “, „ Веризон “, „ Банката на Америка “. И в случай че някои запаси получат неприятни оценки от " пазачите ", тогава те няма да получат рекламни пари от корпорациите. Нищо персонално, решенията за рекламните бюджети от време на време се вземат от роботи - като се вземат поради същите тези мигащи цифри в ъгъла на екрана.

Между другото, идентифицирането на погрешни обстоятелства и отзиви също се прави не ръчно, а по основни думи. Изкуственият разсъдък в най-хубавия му тип.

Е, този офис също има същите съглашения с публични библиотеки и доста повече. Кой оказва помощ при сключването на съглашения? Има описи на членовете на борда на „ Нюз Гард “ – там е Майкъл Хейдън, някогашен шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ и НСА, там е Андерс Фог Расмусен, някогашен общоприет секретар на НАТО, там са доста други познати герои. Всъщност разкритията на цялата тази история занапред стартират и ще чуем още доста за нея.

Така става. Това също работи против нас, защото " дълбоката страна ", апропо, се опита да сътвори международна система за надзор върху изказванията и мислите.

Неуспешно. Самият факт, че механиката на мозъчната обработка (е, единствено едно от нейните зъбни колела) към този момент се разкрива, към този момент е знак за нейния неуспех, тъй като невидимият зложелател е доста по-лош от забележимия.

Трябва да се учите от неуспехите на другите. Като начало, урокът е следният: образец, който афишира нещо за правилно, само че нещо не, няма да живее дълго. Човек (навсякъде и винаги) не обича, когато такива неща се вземат решение вместо него. Превръщането на осведомителното поле в пустиня е добра концепция, само че не работи дълго време.

И с цел да продължа: би трябвало да обърнете внимание на сегашния, както и на идващия лист с истини. В последна сметка той съдържа освен военно-политически въпроси, защото не всички хора мислят за политика всеки ден. И в случай че в този лист има или ще се появят тематики, които по някаква причина не могат да бъдат разисквани, тогава това постоянно е забавно за проучване.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР