Скандал в Столичния общински съвет. Заместник-председателят на местния парламент Борислав

...
Скандал в Столичния общински съвет. Заместник-председателят на местния парламент Борислав
Коментари Харесай

Скандал в СОС: Общински съветник опита да махне украинското знаме от сградата на Столична община

Скандал в Столичния общински съвет. Заместник-председателят на локалния парламент Борислав Иванов смъкна украинското знаме от фасадата на " Московска " 33, съобщи Българска национална телевизия.

След несполучлив опит по време на митинга пред общината в сряда, през вчерашния ден сутринта Иванов съобщи, че е съумял с задачата си и знамето към този момент е у тях. Борислав Иванов, който е от партия " Възраждане " и оглавява комисията по ред и сигурност в локалния парламент, съобщи, че е свалил националния байрак на Украйна, тъй като разединявало обществото. От ГЕРБ-СДС и " Демократична България " неотложно желаеха оставката му.

Сагата със свалянето на украинското знаме стартира по време на вчерашния митинг, когато зам.-председателя на общинския съвет Борислав Иванов влиза в постройката маскиран. Опитът му е несполучлив. Тази заран той още веднъж се опитва да смъкна знамето, сложено като знак на съпричастност, като минава през кабинета на кмета Фандъкова.

" Имаше една секретарка там и я помолих да изляза на балкона и по този начин, не резервирах най-хубавото за най-после, изтощен съм ", сподели Борислав Иванов.

- И по-късно свалихте знамето, снимахте се с него?
- Да!
- Тоест по никакъв метод не съжалявате?
- Човек когато прави дейностите си с разсъдъка си, за какво да съжалява?

Според ръководителя на Столиния общински съвет Борислав Иванов не е съумял да смъкна украинското знаме от фасадата на общината, Иванов обаче твърди тъкмо противоположното, споделя, че то към този момент е в дома му, а това на постройката на общината е аварийно.

" Аз към този момент съм реагирал - пoдал съм отчет, с който желая оставката на господин Иванов както като зам.председател на СОС, по този начин и като ръководител на комисията по общетсвен ред и сигурност. Неговото държание е безусловно неприемливо ", съобщи Георги Георгиев, ръководител на Столичния общински съвет.

Оставката на Иванов желаеха и от групата на " Демократична България " в общинския съвет.

" Поведението му е извънредно несъответстващо. Ходи с маска като нарушител в общината, все едно ще обира банка, прожектира някакви безумни неща на компютрите на Общинския съвет ", разяснява Симеон Ставрев, общински консултант от " Демократична България ".

Преди няколко седмици Борислав Иванов декларирал, че от партия " Атака " ще премине във " Възраждане ". От " Възраждане " обаче излязоха с позиция, че до момента той не е подавал молба за участие в партията и че
всички негови дейности са напълно негова самодейност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР