Скандал разтърси лондонския Арсенал след изтичането на съдържание на чат

...
Скандал разтърси лондонския Арсенал след изтичането на съдържание на чат
Коментари Харесай

Звезда от Боливуд запали скандал в Арсенал

 Музата на Барселона ще води Евровизия
Скандал раздруса лондонския Арсенал след приключването на наличие на чат на боливудската актриса и дипломат на клуба Еша Гупта.

33-годишната екзотична хубавица, която имаше връзка с испанския футболист на " топчиите " Ектор Бейерин, е обсъждала в Инстаграм играта на крилото Алекс Иуоби по време на мача с Манчестър Юнайтед, изгубен с 1:3.

" Трябва да решим казуса с крилата. Не мога да виждам повече този горилоподобен Иуоби на фланга. Той е доста слаб ", написа консуматор, а Еша дава отговор с " Хахаха, почтено казано, не знам, за какво не прекарва повече време като запаса ".

" Той е пропуснал еволюцията. Въобще не се е трансформирал от времето на неандерталците ", продължава диалога събеседникът на Еша, а тя още веднъж дава отговор със развеселени емотикони.

Нигерийските почитатели на Арсенал обаче се наскърбиха и упорстват клуба да вземе ограничения, като я лиши от купата дипломат.
" Алекс е наше момче. Няма да стоим миро и да гледаме по какъв начин го наскърбяват ", пишат африкански почитатели на Арсенал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР