Скандал между Дани Каназирева /ГЕРБ-СДС/ и Мая Манолова /Изправи се!

...
Скандал между Дани Каназирева /ГЕРБ-СДС/ и Мая Манолова /Изправи се!
Коментари Харесай

Скандал Каназирева - Манолова заради ревизията

Скандал сред Дани Каназирева /ГЕРБ-СДС/ и Мая Манолова / ”Изправи се! Мутри вън!/ избухна на съвещанието на краткотрайната комисия по проверката на ръководството на Бойко Борисов. Повод бе визитата на Мая Манолова, ръководител на комисията, в „ Булгартрансгаз ”.

В петък Манолова Явор Божанков от Българска социалистическа партия, Георги Георгиев от " ИТН ", Калоян Янков от " Демократична България " и Андрей Вълчев от " Изправи се! Мутри вън! " отидоха в сдружението, с цел да изискат персонално документите, които компанията отхвърли да им даде под претекст, че скенерите не работели, електронно пък не можели да се изпратят. Министърът в оставка Теменужка Петкова също се появи в сдружението и разгласи, че става въпрос за 800 хиляди страници документи за „ Балкански поток “, която не можело да се даде незабавно.

В началото на днешното съвещание Каназирева настоя да знае в качеството си на каква Манолова е била там – на ръководител на комисията, на депутат или друго качество. „ На какво правно съображение бяхте там “, настоя за отговор Каназирева, съгласно която ГЕРБ не са били известени за визитата според разпоредбите за работа на комисията. Тя укори Мая Манолова, че употребява председателската си позиция за пиар акции: „ Тази комисия ви е потребност, с цел да минете 4-процентовата преграда на идващите избори. Защо останалите партии ви разрешават да бъдат употребявани, с цел да ви обезпечат роля в следващото реалити “.

„ Това сдружение има какво да крие и по тази причина е целият цирк “, отговори на собствен ред Мая Манолова, която увери, че е направила всички опити да уведоми народни представители от ГЕРБ, само че по разнообразни аргументи те не са участвали.

Въпреки това замяна на реплики продължи, а част от разногласието се трансферира върху това съзнателно ли от сдружението не са представители нужните документи на електронен притежател, които са огромни по размер, с цел да бъдат доставени на хартия, оправдавайки се, че скенерът им не работи. Това е опит са се осуети приемането на информация, осъмни се Калоян Янков от „ Демократична България “, който е участвал на влизането в сдружението.

Накрая депутатите от комисията взеха решение да извикат на чуване на утрешното съвещание министърът на енергетиката в оставка Теменужка Петкова, както и на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР