Сияеща в красива бяла рокля, 29-годишната Себлани от Ливан позира

...
Сияеща в красива бяла рокля, 29-годишната Себлани от Ливан позира
Коментари Харесай

Взрив в най-щастливия ти миг: трагедията в Бейрут през очите на една булка

Сияеща в красива бяла рокля, 29-годишната Себлани от Ливан театралничи с необятна усмивка в сватбения си ден, до момента в който фотограф снима фрагменти за сватбеното ѝ видео. Всичко стартира като идиличен кадър в един от най-щастливите дни за всяка жена и завършва с драматичен обсег, какъвто никой не е очаквал - пъклен гърмеж и ударна вълна, която едвам не опустошава булката.

Драматичната сцена се разиграва в Бейрут по време на адския гърмеж, който се случи преди дни и е снимана инцидентно в сватбеното видео на Себлани. При случая починаха минимум 135 индивида, а повече от 5000 са ранени.

Вижте долу видеото от сватбата и трагичния момент на детонацията:



Себлани работи като доктор в Съединени американски щати и идва особено за сватбата си. За благополучие тя, брачният партньор ѝ, както и гостите им не са ранени, само че самата тя оказва помощ на ранените минувачи, които са били към нея по време на сватбената ѝ фотосесия.

Тя и брачният партньор ѝ са в потрес и към момента не осъзнават изцяло какво се е случило.

"Подготвях се за сватбата от няколко седмици, бях толкоз щастлива. Родителите им се радваха да ме видят в бяла рокля, смятаха, че наподобявам като принцеса ", споделя булката. "Нямам думи да опиша детонацията... изпаднах в потрес, чудех се какво се случва, питах се дали ще умра. Така ли ще умра? "

Двамата се пробвали да продължат тържеството си, само че гледката към тях ги сломила. "Гледките бяха невъобразими, толкоз хора изгубиха живота си. "

Себлани споделя, че в никакъв случай не е помисляла, че нещо сходно може да се случи в деня на сватбата ѝ, само че се надява, че занапред предстоят по-хубави моменти както за фамилията ѝ, по този начин и за всички хора в Ливан.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР