Сияеща от щастие е чаровницата Софи Маринова, която не изтрая

...
Сияеща от щастие е чаровницата Софи Маринова, която не изтрая
Коментари Харесай

Софи Маринова цъфти: Ще си женя Лоренцото! (синът й падна на колене пред красивата Мария - СНИМКИ)

Сияеща от благополучие е чаровницата Софи Маринова, която не изтрая да се похвали пред цялата страна, че ще подвига женитба. Но този път не своя, а на сина си Лоренцо, който към този момент изискал ръката на избраницата си. Певицата показа новината пред Цитиридис, а усмивката й болести феновете.

" Ще си бракосъчетавам Лоренцото, доста се веселя. Ще му създадем годеж за знамение и приказ, подобен - наш си, ромски. Той самият ми вика - желая годеж, но цигански да е, с ястие и пиянство, с доста музика ", смее се Софито.

Оказа се, че Лоренцо предложил брак на своята обичана Мария в Дубай, където отпътувала и самата Софи, само че седмица по-рано. Певицата имала навика да върви сама в Дубай, с цел да се откъсне от всичко и да си почине на воля. След няколко дни при нея отишли синът й и гаджето му, а масрафът, несъмнено, бил за нейна сметка.

" Направихме си частно сафари и на това сафари той й предложи да се женят, а тя одобри. От дребни се знаят с Мария, доста хубаво момиче е и се веселя, че тя ще ми бъде снаха ", бъбри Софка.

Разбира се, в ефир се появи фотография на щастливите бъдещи младоженци и в действителност се видя, че снахата е чудно красива госпожица. Дано единствено Лоренцо да й бъде правилен и да не прави простотиите на дребния брат Стораро - Емрах, разясняват в мрежите.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР