Сивите нокти в стила на любимата ни певица са идеалният

...
Сивите нокти в стила на любимата ни певица са идеалният
Коментари Харесай

Кашмирен маникюр: Джей Ло показа най-уютния маникюр за дъждовната есен

Сивите нокти в стила на обичаната ни певица са идеалният маникюр за есенното време, когато не желаете да събличате топлия си пуловер.

Дженифър Лопес ни превзема освен с творчеството, гласа и танците си, само че и със стила си. Тя умерено може да се назова вдъхновяващата муза на всички девойки, които избират грациозен и в това време съвременен маникюр.

За новите хрумвания за маникюр умерено можем да благодарим на звездния маникюрист на Лопес Том Бачик – става известно, че даже дъждовната есен може да бъде ентусиазъм! Наскоро гуруто направил на своята звездна клиентка маникюр, който се съчетава идеално с якета, пуловери и топли палта.

Ноктите на Джен са със междинна дължина, квадратна форма, предпазлив искра и безусловно замайващ леден тъмсив звук. Този колорит на ноктите допълвал уютното ѝ палто и сребърните бижута.

Можете да вземете образец от Лопес и да изберете сходни аксесоари за кашмирените си нокти. Въпреки това, даже и без тях, подобен маникюр ще наподобява моден. Основното нещо е да не забравяте разпоредбите за сигурност - с цел да издържите по-дълго с маникюр през есента, носете ръкавици на открито и използвайте масло за кожички всяка вечер.

Вдъхновете се за есенния си маникюр в галерията през днешния ден:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР