Ситуацията в Лацио става все по-интересна тези дни, след като

...
Ситуацията в Лацио става все по-интересна тези дни, след като
Коментари Харесай

В Лацио треньор и президент си говорят чрез медиите

Ситуацията в Лацио става все по-интересна тези дни, откакто треньорът Симоне Индзаги и президентът Клаудио Лотито влязоха в лек обществен спор. Ексцентричният необут съобщи, че досега наставникът не оправдава по-високата си заплата, до момента в който последният репликира, че работата му е видна за всички.

Диалогът се организира по нехарактерен метод – в медийното пространство – а за похлупак някогашният нападател на отбора Мирослав Клозе съобщи, че не вижда сюжет, в който „ лациалите” съумяват да се преборят за място в топ 4 на Серия А през този сезон. Германецът добави също по този начин, че един ден се надява да получи късмет като треньор на Лацио.

„ Моята работа през тези 4 година е видна за всички”, съобщи Индзаги. „ Нормално е за един треньор да допусне някои неточности, когато взима решения. Лотито е страховит мотиватор и искаше да придаде сериозен подтик на клуба със своите думи.”

„ Мисля, че ние би трябвало да вдигнем равнището, имаме тим, който е задоволително добре окомплектован за топ 4. Ще опитаме да го опровергаем (Клозе – б.р.) с работата, която вършим”, добави Индзаги.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР