Ситуацията с наклонения стълб на бул. Васил Левски“ във Варна

...
Ситуацията с наклонения стълб на бул. Васил Левски“ във Варна
Коментари Харесай

Още коментари за снощния инцидент с новия бул. Левски във Варна: Лампата продължава да свети, това значи, че работата е качествена!

Ситуацията с наклонения дирек на бул. „ Васил Левски “ във Варна при пороя нощес остава най-обсъжданата тематика в града. Наред с негативните мнения има и много позитивни.

Един значим подробност е направил усещане на много хора, които не желаят да изпадат в нормалния за сходни произшествия „ хейт “ в интернет – даже и наклонена, високата улична лампа продължава да свети. Според мнозина, това е доказателство, че работата по новия бул. е свършена качествено.

Важното е,че лампата не стопира да свети и никакви комунисти не могат да я пречупят духом “ - това е един от най-популярните и харесвани мнения във Facebook, появил се още нощес. Не са малко и тези, които са уверени, че при подобен дъжд и градушка сходни последици не са изненада:

За страдание против природата няма по какъв начин да се борим. Важното е, че има съответна и бърза реакция персонално от кмета да се поправят вредите,а това заслужава възторженостти! “

Айде, айде, малко “too much “ изкази, след пороя и градушка обикновено е да има вреди, и в Манхатан да беше, отново улиците щяха да са цялостни с вода. “

Мнозина също по този начин обръщат внимание, че рецензиите не трябва да са прекомерни, тъй като по този начин или другояче бул. „ Васил Левски “ в новата си част към момента не е приключен, тестван и занапред ще бъде дефинитивно въведен в употреба:

Вчерашния дъжд и градушка бяха добре пристигнали. Получи се нещо като тест на свършената и несъвършена работа. Проблемните неща и слабите места се установяваха, взеха се незабавно ограничения и ще бъдат отстранени. Така че всичко по реда си... “

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР