Ситуацията около Кейт Мидълтън, която изчезна от полезрението след коремна

...
Ситуацията около Кейт Мидълтън, която изчезна от полезрението след коремна
Коментари Харесай

Разследва се опит за кражба на медицинското досие на оперираната Кейт Мидълтън

Ситуацията към Кейт Мидълтън, която изчезна от полезрението след коремна интервенция, провокирала всеобща нервност и породила голям брой тайни теории (дотам, че Кейт към този момент не е сред живите). След подправената фотография с Кейт, слуховете за изневярата на принц Уилям и „ инсценираното “ видео, стана известно, че тече следствие в болничното заведение, където Кейт е претърпяла същата коремна интервенция - заради обстоятелството, че чиновник на болничното заведение е опитал нелегално достъп до медицински данни на принцесата на Уелс. Това оповестява „ Гардиън “.


Ръководството на клиниката е трябвало да заяви за случая на Службата на комисаря по информацията на Обединеното кралство (ICO) в границите на 72 часа, само че не го е направило. Сега против болничното заведение е почнала вътрешна проверка, а в самата клиника тече вътрешна инспекция. Британската здравна министърка Мария Колфийлд към този момент предизвести, че болничното заведение ще бъде изправена пред санкции и правосъдни процедури, в случай че се откри, че личният състав на клиниката е имал противозаконен достъп до здравната документи на Кейт Мидълтън.

От клиниката на собствен ред обявиха, че имат намерение да проверяват задълбочено случая и да подхващат всички нужни ограничения - „ следствени, регулаторни и дисциплинарни “. Директорът на болничното заведение Ал Ръсел отеляза пред медиите, че целият личен състав е изцяло наясно със своите „ самостоятелни, професионални, етични и правни отговорности във връзка с поверителността на пациентите “: „ В нашата болница няма място за тези, които умишлено подкопават доверието на пациенти и сътрудници. ”

Инцидентът с хипотетичното приключване на данни на принцесата на Уелс даже стигна до държавното управление: там обявиха, че разпоредбите за дискретност във всяка болница би трябвало да се съблюдават прецизно и пожелаха на принцесата възобновяване: „ Ние всички желаеме да подкрепим принцесата на Уелс “, сподели представител на английския министър-председател.

Припомняме, че през януари дворецът Кенсингтън разгласи, че Кейт Мидълтън е претърпяла коремна интервенция и заради това няма да се появява обществено няколко месеца. Никакви други детайлности за здравословното положение на принцесата не бяха оповестени обществено и тази мистериозност от страна на кралското семейство в последна сметка докара до разпространяването на тайни теории за здравето на Кейт: че тя е имала пластична интервенция, че това не е " коремна " интервенция, а отстраняването на матката, че Кейт е в кома, че е избягала от двореца, че е умряла.

На този декор дворецът разгласява нова фотография на Кейт Мидълтън с децата й, само че се оказа, че тя е фотошопирана, а представителите на принцесата трябваше обществено да признаят това и да се извинят. Този скандал провокира още повече спекулации за това къде и за какво е „ изчезнала “ Кейт Мидълтън. Сега те към този момент се приказва, че принц Уилям е отговорен за всичко - той беше обвинен в невярност със фамилната другарка лейди Роуз Ханбъри. Скоро по-късно по стичане на събитията онлайн се появи видео на двойката, в което те изглеждаха щастливи, а самата Кейт изглеждаше здрава, само че малко хора повярваха в достоверността му: хората считат, че Кейт във видеото е „ подправена “, а Дворецът крие.

Фалшивата вълна засегна и крал Чарлз III: преди няколко дни той беше разгласен за мъртъв в интернет, а Бъкингамският замък още веднъж трябваше да направи публично изказване и да потвърди кой крал е още жив. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР