Системата за отчитане на тол такси предоставя високо качество, базирано

...
Системата за отчитане на тол такси предоставя високо качество, базирано
Коментари Харесай

TollPass EETS – Европейска услуга за тол отчитане в България и Европа от лидера в пътното таксуване

Системата за отчитане на тол такси дава високо качество, основано на последно потомство бордово устройство 

В динамичния свят на превоза и логистиката ефикасното ръководство на разноските е от основно значение за транспортните компании. През 2021 година „ Интелигентни трафик системи “АД създаде и сътвори Европейската услуга за тол таксуване. Услугата включва тол отчитане за петнадесет тол области и страни с едно бордово устройство TollPass EUROBOX.

TollPass EETS обезпечава доста по-лесно, бързо и комфортно възнаграждение на тол такси с едно бордово устройство TollPass EUROBOX и с контракт към един снабдител за България, Унгария, Австрия, Германия, Германски тунели Варнав и Херен, Полша, Белгия, Белгийски тунел Лифкеншук, Франция (таксувани пътища, паркинги и мостове), Италия, в т.ч Bologna Freight Village, Испания, Португалия, Дания и Швеция за мостове Сторбелт и Оресунд. В началото на 2023 се чака разширение на TollPass EETS в Чехия и Словакия.

Клиентите употребяващи TollPass EETS получават цялостния пакет от услуги, свързани с тол таксуването – възобновяване на Данък добавена стойност и данък върху горивата от европейски страни, оптимални отстъпки от тол таксите за Италия, Франция, Испания, Португалия, Дания, Швеция.

ИТС е създала единна платформа за ръководство на всички услуги – Tollpass.bg, употребявайки както експертизата на експертите на ИТС, по този начин и противоположната връзка от транспортните компании и клиентите.

Клиентите на TollPass могат да избират най-удобния способ на възнаграждение съгласно метода им на работа – контракт с предплатен баланс или с отсрочено заплащане. Избралите контракт с предплатен баланс могат да записват банкова карта в платформата, като по този метод предплатения баланс се добавя автоматизирано с определена от клиента сума.

Услугата на TollPass за отчитане на тол такси в България и Европа дава високо качество, основано на последно потомство бордово устройство TollPass EUROBOX и на самостоятелен метод към всеки клиент. Вече хиляди транспортни средства употребяват услугата на TollPass, тъй като за транспортните компании е извънредно значимо транспортните средства да се употребяват дейно и доставките да се извършват в точния момент.

Всеки клиент получава пряк контакт с специалист на TollPass, който може да отговори на всички потребителски запитвания. За още по-голямо улеснение, най-важната информация и условия за тол таксуването в другите страни са разполагаем на клиентите и в техните онлайн контракти.

В флийт мениджърите и притежателите на транспортни компании имат достъп до подробни аналитични и счетоводни информации, които могат да се преглеждат онлайн или елементарно да се изтеглят в работен файл за по-задълбочен разбор.  На тяхно разположение в платформата е и най-новата услуга за следене на транспортните средства в действително време –. Услугата може да бъде задействана или спряна когато и да е, без възнаграждение за в допълнение съоръжение и инсталацията му, без подписване на обвързващ срочен контракт, като дава функционалности за непрекъснат мониторинг, голям брой информации, известия, аларми и динамична калкулация на дължимите тол такси за съответен маршрут.

Иван Георгиев, търговски шеф на „ Интелигентни трафик системи “ АД съобщи:

„ ИТС е фокусирана в това да дава модерна и надеждна тол услуга достъпвана в най-съвременната цифрова среда, разчитайки на най-модерния и сигурен хардуер и на самостоятелен метод към всеки транспортьор.

Българските транспортни компании работят в мощно конкурентна и динамично изменяща се икономическа среда. Тук е мястото на TollPass - да им обезпечи успокоение при отчитането и заплащането на тол такси в България и в Европа, да ги улеснява във всяка стъпка от сключването на контракта, през доставката на бордовото устройство, до чисто финансовия аспект на използването на тол услугите.

Разбирането на екипа на „ ИТС “ АД е, че провокациите би трябвало да бъдат преодолявани взаимно с превозвачите, като приоритет на компанията е да развива връзките на партньорство, открити през последните четири години с транспортния отрасъл. “

„ Интелигентни Трафик Системи ” АД е народен снабдител на услуги за електронно таксуване на пътни такси – електронни винетки и тол и е формален сътрудник на Агенция „ Пътна инфраструктура ” от 2018 година
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР