Системата за автоматична идентификация на отвлечения край Йемен кораб Galaxy

...
Системата за автоматична идентификация на отвлечения край Йемен кораб Galaxy
Коментари Харесай

Собственик на отвлечения с българи кораб е спонсор на Военноморското училище във Варна

Системата за автоматизирана идентификация на отвлечения край Йемен транспортен съд " Galaxy Leader " e изключена. Това удостоверяват данните за сателитно следене на уеб страницата " MarrineTraffic ". На кораба има двама български жители. Япония, която е оператор на кораба, жигосах отвличането. Плавателният съд е благосъстоятелност на английска компания, част от която се има от един от най-богатите израелци Ейбрахам " Рами " Унгар.
Прочетете още
Унгар е спонсор на Военноморското учебно заведение във Варна. В уеб страницата на учебното заведение се показва, че за последните 20 години компанията на Унгар е помогнала за организирането на образованието, наемането на работа на ученици на образователното заведение, както и за възстановяване на образователната база.

През 2014 година израелският предприемач е получил почетното звание " Доктор хонорис идея " на образователното заведение.

От българското Министерство на вътрешните работи потвърдиха за " По света и у нас ", че измежду похитените са двама българи - единият е капитан на плавателния съд.

Новината за отвличането пристигна от израелското държавно управление и беше доказана от американски военни източници.

Отговорност за похищението поеха бунтовниците хути в Йемен, които са подкрепяни от Иран. Говорител на хутите съобщи, че " се отнасят с екипажа в сходство с правилата и полезностите на исляма ".

Преди дни хутите се заканиха, че " ще потопят всеки израелски транспортен съд ". Тел Авив отхвърля похитения транспортен съд да е израелски. На борда му няма и израелски жители. " Galaxy Leader " е плавал от Турция за Индия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР