Сирийски гражданин е пострадал след сбиване в регистрационно-приемателния център за

...
Сирийски гражданин е пострадал след сбиване в регистрационно-приемателния център за
Коментари Харесай

Намушкаха 20-годишен сириец при сбиване в бежанския център в Харманли

Сирийски жител е потърпевш след сборичкване в регистрационно-приемателния център за мигранти в Харманли, оповестиха от полицията. Пострадалият е без заплаха за живота.

Снощи в 22:10 часа в ръководството е подаден сигнал за багра в центъра и към него неотложно са изпратени полицейски екипи. Служителите са открили, че 20-годишен сириец е потърпевш и незабавно са го откарали за обзор в локалната болница. Медиците са установили прободна рана в региона на гърдите и прорезна рана в гърба. След лекуване е оставен за наблюдаване, без заплаха за живота.

Към момента се правят дейности по задържане на причинителя, за който служителите на реда имат насоки за самоличността му. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава, допълват от полицията.

Само преди два дни служители на реда и жандармеристи са направили инспекция на 930 души за съществуване на хладно оръжие. От жилищните пространства в приемателния център са открити и конфискувани към 50 ножове, отвертки и други остри предмети, както и пет души с възложен статут на външен адрес, които са изведени от центъра.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР