Сирил Дъблин Джими“ Макгинес е работил и е бил приятел

...
Сирил Дъблин Джими“ Макгинес е работил и е бил приятел
Коментари Харесай

„Дъблин Джими“ е работил за Шон Куин, брат разказва пред съда

Сирил „ Дъблин Джими “ Макгинес е работил и е бил другар „ през целия си живот “ с някогашния милиардер Шон Куин, сподели братът на умрелия разбойник Фран Макгинес пред Върховния съд.

Сирил, който беше обвинен в редица офанзиви против някогашни бизнес пространства на Куин след разпадането на империята Куин, в това число организирането на отвличането на Кевин Лъни, също в миналото е живял в парцел в Дерилин, Ко Фермана благосъстоятелност на господин Куин, сподели Фран Макгинес.

Търговец на камиони господин Макгинес (62), родом от Pinnock Hill, Swords, Co Dublin, и сега живеещ на Dublin Road, Newry, Co Down, твърди, че има е бил жертва на тормоз от Гарда в продължение на няколко години единствено поради брат си.

„ Вярвам, че в отсъствието на него (Кирил) бях от страната на Пътя на мечовете и бях техният втори избор “, сподели той.

Г-н Макгинес съди комисаря на Garda и страната за, както той споделя, нелегално претършуване на неговите бизнес пространства за камиони в съседство с някогашния фамилен дом в Pinnock Hill в С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР