Сирените прекъснаха съня ни, напъхахме миналото в два куфара и

...
Сирените прекъснаха съня ни, напъхахме миналото в два куфара и
Коментари Харесай

Украинска група записа песен с Ед Шийран

" Сирените прекъснаха съня ни, напъхахме предишното в два куфара и тръгнахме ", пее фронтменът на украинската група " Антитила " Тарас Тополия в ария, записана в съдействие с Ед Шийран, съобщи Българска телеграфна агенция.

Парчето е модифицирана версия на шлагера " 2step " на Шийран. Тополия прибавя нов куплет и основава видео, с цел да промотира ремикса. Версията излезе в понеделник.

" Реших да обясня в текста какъв бе първия ден на войната за мен и за милиони украинци ", сподели за Асошиейтед прес от Украйна изпълнителят и създател на песни, който в този момент е боец на фронтовата линия.

В музикалното видео Тополия патрулира с батальона си, показвайки какъв е животът през днешния ден за този актьор, трансформирал се във боец. Той описа, че снимал видеото за 10-15 минути, без значение от заплахите.



Като татко на три деца Тополия желал видеото, което демонстрира младо семейство, бягащо от войната с автомобил, да опише " мъчителната и сложна обстановка " за украинските деца.

" Украйна не е единствено опустошения и ужасна война. Украйна са и надарените хора. И тези деца, които в този момент нямат опция да танцуват, да пеят, да развиват уменията си, да играят на детските площадки ".

В друга част на видеото младият украински танцьор Олексий Соколов се изявява на сцената на спектакъл, след което танцува измежду руините на разрушена постройка.

" Той пристигна в Киев от Мариупол, с цел да снимаме това видео ", сподели Тополия. " Родителите му споделят, че за него и за тях е доста значимо да взе участие в това ".

" Антитила " се сприятеляват с Шийран в обществените медии, откакто пишат в Туитър на английския създател преди присъединяване му в " Концерт за Украйна " във Англия през април.
`Украинска

Украинската група не може да се включи отдалечено в концерта и Шийран кани " Антитила " да запишат с него " 2step.''

Тополия изяснява, че е " доста мъчно " да продължи да се занимава с музика, до момента в който води война.
`Украинска

" Карам се да правя нещо креативно, тъй като обстановката не е изобретателна. Ситуацията е ужасна. Но имам вяра, знам, че сега натрупвам страсти в себе си ", сподели той. " Когато спечелим, всички тези страсти ще се излеят в песни, текстове. И ще ги споделя по целия свят ", сподели Тополия.

През идващите дванадесет месеца приходите от стриймванията на ремикс видеото на " 2step'' ще бъдат дарени на украинския благотворителен план Music Saves UA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР