Синя България чака с нетърпение да научи най-голямата новина: Кой

...
Синя България чака с нетърпение да научи най-голямата новина: Кой
Коментари Харесай

Синя България чака най-голямата новина: Кой известен в Европа треньор ще поеме Левски?

Синя България чака с неспокойствие да научи най-голямата вест: Кой треньор ще поеме обичания им отбор? В Левски очевидно са решили да осъществят трансферна гражданска война. След като привлякоха известните имена Габриел Обертан и Жорди Гомес, в този момент управлението на клуба твърдо е решило да докара и известен в Европа треньор.

Вариантите са два. Единият е прочут към този момент – Авраам Грант. Израелският експерт е задоволително известен на Стария континент. И най-много в Англия, където е бил отпред на Челси, Портсмут и Уест Хям. Със „ сините ” от Лондон той доближава до финала на Шампионската лига през 2008 година, изгубен след осъществяване на дузпи от Манчестър Юнайтед в Москва.

Другият вид е някогашен треньор на Лацио. Става въпрос за италиански експерт. Справка на БЛИЦ демонстрира, че в последните повече от 15 години шестима италианци, които сега са безработни, са водили „ римските орли ”.

Това са Алберто Дзакерони (2001-2002 е отпред на Лацио), Доменико Касо (2004), Джузепе Пападопуло (2004-2005), Делио Роси (2005-2009), Давиде Балардини (2009 – 2010) и Едуардо Рея (2010-2012, 2014).

Най-популярен е Дзакерони. Роденият на 1 април 1953 година експерт е бил отпред на Милан, Интер, Удинезе, Болоня, Торино, Ювентус, националния отбор на Япония, както и на други тимове. За последно през 2016 година бе на работа в Китай.

Давиде Балардини пък се е изправял дружно с Лацио против Левски в групите на Лига Европа през есента на 2009 година. 
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР