Синоптичката Деси Банова разкри как е посрещнала новата година в

...
Синоптичката Деси Банова разкри как е посрещнала новата година в
Коментари Харесай

Деси Банова на ски с Плевнелиев

Синоптичката Деси Банова разкри по какъв начин е посрещнала новата година в компанията на любовника си – Росен Плевнелиев. Президентът извършил обещанието си и завел половинката си в Банско, като влезнал в ролята на ски инструктор. Блондинката се похвали на Гала, че е научила скъпи уроци на пистата от своя преподавател и сегашен сателит в живота.

„ Посрещнахме 2018-а в Банско с другари. Беше положително начало, плувахме в минерална вода. Присъствах на доста особено събитие – проведена среща на целия клас на съучениците на Росен. Страхотни хора, които желаеха да се срещнат с мен “, показа Банова в ефира на Нова тв.

„ Мога да се похваля с доста сериозен прогрес на ските. Имах доста добър ски преподавател. Преди 13 години на „ Алеко “ изкарах първото равнище, когато се научих да падам и да върша рало, в този момент той се погрижи да напредна. Караше компактно зад мен и ме пазеше от доста положителните скиори, тъй като в такива обстановки е рисково “, добави прекарванията си на пистите Деси.

Синоптичката си пожела позитивните мигове при започване на годината да продължат през всичките 12 месеца.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Булфото
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР