Сините отложиха последните си два мача от българското първенство заради

...
Сините отложиха последните си два мача от българското първенство заради
Коментари Харесай

Левски отново насочва вниманието си към Първа лига frognews.bg

" Сините " отложиха последните си два мача от българското състезание поради уговорките си в еврорутнирите, където те се показаха мощно, само че в последна сметка отпаднаха в плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите след загуба от Айнтрахт Франкфурт с общ резултат 1:3.

 

Веднага след провалянето в Германия треньорът на Левски Николай Костов разгласи, че в този момент отборът ще се концентрира върху представянето си в Първа лига, където задачата е шампионската купа.

Сега Левски би трябвало да подпечата сериозните си упоритости с победа над солидния отбор на Хебър, воден от Любослав Пенев. Тимът от Пазарджик загуби от Локомотив Пловдив с 3:4 вкъщи в последния си мач, само че след дуела имаше съществени искания към съдията. Иначе Хебър се показва мощно от началото на сезона, като към този момент взе точки на ЦСКА и ЦСКА 1948, а също така записа три победи и заема седмо място в класирането с 11 точки. Левски към този момент позволи две провали и не би трябвало да прави повече неверни стъпки, в случай че желае да не изостане прекомерно от водачите в класирането.
В Пловдив Локомотив ще се опита да реализира седма поредна победа против Крумовград.

 

" Смърфовете " на Александър Томаш са изгубили единствено две точки в седем мача през акцията, само че ще срещнат рисковия дебютант в Първа лига, който записа четири триумфа в седем дуела, като завоюва послeдните си три мача.

Пълна стратегия за осмия кръг в Първа лига:

Петък, 1 септември

Пирин Благоевград – Арда 0:2
Ботев Враца - Черно море 0:1
Ботев Пд - Славия 3:1
Събота, 2 септември
Локомотив София - Етър 1:3
Берое - ЦСКА 0:3
Неделя, 3 септември
19:00 ч, Локомотив Пд – Крумовград
21:15 ч, Левски - Хебър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР