Сингапур и Цюрих са еднакви за най-скъпите градове в света

...
Сингапур и Цюрих са еднакви за най-скъпите градове в света
Коментари Харесай

Сингапур и Цюрих се изравняват за челно класиране сред най-скъпите градове в света

Сингапур и Цюрих са идентични за най-скъпите градове в света тази година, следвани от Женева, Ню Йорк и Хонконг, заяви в четвъртък Economist Intelligence Unit (EIU), като предизвести, че световната рецесия на разноските за живот към момента не е завършила.

Средно цените са се повишили със 7,4% на годишна база в локална валута за над 200 постоянно употребявани артикули и услуги, спад от рекордното нарастване от 8,1% предходната година, само че към момента „ доста по-високо от наклонността през 2017-2021 година ”, се споделя в отчет.

Сингапур си върна върха в класацията за девети път през последните единадесет години заради високите равнища на цените в няколко категории.

Градът-държава има най-високите транспортни цени в света, заради за непоколебим държавен надзор върху номерата на колите. Освен това е измежду най-скъпите за облекла, хранителни артикули и алкохол.

Повишението на Цюрих отразява силата на швейцарския франк и високите цени на хранителни артикули, артикули за дома и отдих, се споделя в съобщ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР