Сингапур е спечелил 5,3 милиона долара само от престоя на

...
Сингапур е спечелил 5,3 милиона долара само от престоя на
Коментари Харесай

Сингапур е спечелил 5,3 млн. долара от журналистите на срещата Тръмп-Ким

Сингапур е спечелил 5,3 милиона $ единствено от престоя на публицистите, отразявали срещата на върха сред Доналд Тръмп и Ким Чен-ун, пише изданието “Стрейт таймс”.

Срещата межда двамата водачи е била отразена от около 4000 публицисти и всеки от тях е останал три дни, харчейки минимум 449 $ дневно, в това число за нощувка, храна, превоз и така нататък Освен това разноските на американската делегация евентуално са били доста по-големи заради спецификата на работата й по приготовление на визитата на Тръмп, както и на самата среща.

Сингапурската компания “Мелтуотър”, която прави оценки на медийната успеваемост, в това число рекламния пазар и работата на обществените мрежи, на собствен ред предвижда, че приходите на Сингапур от срещата ще възлизат на не по-малко от 524 млн. $.

По-рано сингапурските управляващи оповестиха, че разноските за срещата са били от към 15 млн. $, като половината от сумата е била изхарчена за гарантиране на сигурността. Други 3,7 милиона $ отишли за организацията и обслужването на интернационалния пресцентър, който одобри към 2,5 хиляди публицисти.

Експерти допускат, че 3,7 милиона $ са отишли за покриване на престоя на севернокорейската делегация.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР