Синът на Ваня Костова е съсипан Боян е изпаднал в депресия

...
Синът на Ваня Костова е съсипан
Боян е изпаднал в депресия
Коментари Харесай

Тежка драма: Синът на Ваня Костова е съсипан!

Синът на Ваня Костова е унищожен

Боян е изпаднал в меланхолия и е уверен, че шансът го  е изоставил. Изобщо не му върви с дамите на сина на ангелогласната изпълнителка.

На Гергьовден ще станат две години, откогато ни напусна певицата Ваня Костова. Тя си отиде от този свят покосена от инфаркт, вследствие тежко прекаран Ковид.

Още до момента в който бе жива, синът й Боян се раздели с майката на единствената си щерка Ванеса. След осемгодишно общуване той трябваше да напусне общия им дом. Ваня Костова го прибра в своя апартамент, а двамата със Стефания водиха тежки правосъдни борби за настойничество над общото им дете.

Ваня Костова твърдеше, че някогашната й снаха я наричала „ магьосница “.След гибелта на звездата на „ Тоника “, бившето семейство зарови томахавката и всеки пое по пътя си.

Боян се залюби с друга жена. Но щастието, което двамата афишираха напоително в обществените мрежи, свърши единствено след няколко месеца. С днешна дата синът на Ваня Костова се е разделил и с втората си жена, даже са изтрили общите си фотоси.

Боян към този момент не върви по концерти, което правеше с майка си, а се е отдал на лекарската си специалност.В любовта го преследва карък, само че утешителната му премия е порасналата му дъщеря Ванеса. Тя е тръгнала по стъпките на известната си баба и към този момент печели награди от разнообразни певчески състезания.

Инфо: Ретро

 

Тагове: Ваня Костова Боян на Ваня Костова Ванеса жена певица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР