Синът на убитата Милена Шишкова, на 38-години, пръв попаднал на

...
Синът на убитата Милена Шишкова, на 38-години, пръв попаднал на
Коментари Харесай

Синът на убитата в Костенец пръв попаднал на кървавите следи

Синът на убитата Милена Шишкова, на 38-години, пръв попаднал на кървавите следи пред къщата и. Това заяви тази стурин Народоосвободителна въстаническа армия ТВ. Четиринайсетгодишният тийнедйджър жиевеел при при татковци си Стоян Зайков, който от 2 години бил разграничен със брачната половинка. Момчето отишло да види майка си в петък сутринта, само че видяло кървавите следи и уплашено се обадило на вуйна си. Сестрата на Милена и тя алармирала в полицията. Малко по-късно полицията разкрила тялото на дамата на поляната против къщата и. Тя била с огнестрелни рани в главата, по първични данни патроните са 22-ри диаметър. Веднага за търсене бил разгласен някогашният брачен партньор на Милена - Стоян Зайков-Чане. За последно той е бил видян в Костенец към 20 ч. вечерта в деня на убийството. Стоян бил  с няколко престъпни регистрации за обири и увреждане на непознато имущество, лежал е и в пандиза.
  В последните 2 години двамата се събирали и разделяли на няколко пъти.   " От към месец Стоян следеше Милена. Влизал е у дома, видях стъпки в банята ", сподели сестрата на убитата Славяна, фризьорка и собственичка на траурна организация. Сестрата изрично отхвърля версията, че любовен триъгълник може да е причина за убийството. " Убедена съм, че Стоян я е умъртвил, нека го заловен по-бързо ", моли се почернената сестра.
  " Хеликоптер може да се включи в издирването  основният обвинен за убийството, Стоян Зайков "  обяви тази заран шефът на ОДМВР-София Николай Спасов.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР