Синът на Софи Маринова бе спипан от полицията с наркотици

...
Синът на Софи Маринова бе спипан от полицията с наркотици
Коментари Харесай

Ето как синът на Софи Маринова отърва затвора

Синът на Софи Маринова бе хванат от полицията с опиати в себе си, само че остана в ареста едвам няколко часа. Оказа се, че Лоренцо е пуснат под гаранция, откакто известната му майка се е бръкнала надълбоко в джоба и е откупила свободата му. 

Голямата певица към момента няма личен дом и продължава да живее по квартири. Макар да изкарва доста огромни суми от възнаграждения, тя устоя огромно семейство, а около тях постоянно има някакви драми и проблеми със закона, които най-после оправя Софи с доста пари. 

Софи била мощно обезпокоена за ареста на сина си и побързала да го откупи. А той наподобява не съжалява за случилото се, защото часове след ареста се появи с марихуана в ръка на стори в Инстаграм и заявявайки, че е правилно всичко, което се написа по медиите за ареста му. 

Изпълнителката на " Плачещо сърце " не може да събере нито лев около мъжете в живота си. Преди години даде целия си хонорар от " Като две капки вода " - 100 бона, с цел да измъкне някогашния си Гринго от пандиза, откакто го бяха закопчали за куп измами - рекет и склоняване към проституция. 

Сега Софи още веднъж извади кесията и не разреши на сина си да се покае за грешките си в пандиза и най-сетне да си вземе поука и да спре да харчи парите на майка си и да я излага по този жесток метод. " Нищо не става от него, унищожи я, горката София ", разясняват нейни колежки. 
Но пък наподобява и на нея не й е доста тежко, защото няколко дни след скандалния арест подвигна гръмък ваучър по случай рождения си ден. На 5 декември тя навърши 48 години и събра близки, другари и сътрудници на скрито празненство, което се е състояло в ресторант в Горна Малина. Софи си била поръчала продължителна заря, която вбесила хората от селото. Преслава, Меди и Тони Стораро били измежду ВИП гостите на празненството, а на едно от сторитата й в Инстаграм видяхме на челото на масата без никакъв позор да седи и самият Лоренцо.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР